1. Společnost Zapo-HP s.r.o, se sídlem Vladislav 281, Vladislav, 675 01 Vladislav, zapsaná u Krajského soudu v Brně , spis. Zn. C 40444 zpracovává v případě marketingové komunikace ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje: e-mail, jméno, příjmení a telefonní číslo.

2. E-mail, jméno, příjmení a telefonní číslo.je nutné zpracovat pro odpověď na dotaz. Tyto osobní údaje budou společnostíZapo-HP, s.r.o. zpracovávány po dobu tří let.

3. Zpracování osobních údajů je prováděno společností Zapo-HP, s.r.o. tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

4. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo: o požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, o požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů, o vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, o požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě, o v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

V Třebíči dne 18.4.2020

Kontaktuj nás

Ozvi se nám!

Vladislav 281, 
Vladislav 675 01
Po-Pa: 7:00 - 17:00

Napiš nám!